Guide til campingkøleskab

Er du fastligger så har du helt sikkert brug for et, og er du bare helt almindelig campist der tager campingvognen ud i sommerlandet et par uger om året, så vil det helt sikkert også være en stor fordel. Altså at have et campingkøleskab. Et sådant køleskab er standard i langt de fleste campingvogne, men der kan være stor forskel på de enkelte køleskabe. Så hvis du skal ud og købe campingvogn bør det tilhørende campingkøleskab også spille ind i dine overvejelser. Det gælder naturligvis også hvis du bare skal skifte det nuværende køleskab i din campingvogn.
Der er naturligvis nogle helt åbenlyse ting som køleskabets størrelse, hyldeplads, antal af hylder og afstand mellem hylderne, som du skal kigge efter. Hvis du allerede har en campingvogn, men skal have et nyt campingkøleskab, er det naturligvis også vigtigt at det rent størrelsesmæssigt passer ind. Det går naturligvis ikke at det er for stort, for så kan det ikke være der. Og hvis det er alt for småt ser det åndsvagt ud, for så vil der være et hul ind. Så det skal altså passe nogenlunde præcist.

Derudover skal du have i baghovedet at nogle campingkøleskabe kører på el, og andre kører på gas. Jeg har hørt rygter om at det skulle være billigere at have et campingkøleskab der kører på gas frem for el. Hvorvidt der er hold i dette skal jeg ikke kunne sige. Dog kan det siges at camping gas kan køle lidt bedre end el, så det kan være en fordel hvis du skal syd på. Hvis du bare opholder dig her i lille Danmark burde forskellen dog ikke have den store betydning.

Hvor finder jeg et billigt campingkøleskab?

Det kan godt betale sig at gøre sit forarbejde ordenligt. Først og fremmest er det nok en god idé at tage ud og besøge nogle forskellige campingforhandlere. Dels for at undersøge udvalget, men naturligvis også for at få en idé om prisniveauet. Kender du nogen der lige har købt campingkøleskab, så spørg dem om de har et par gode tips. Du kan også foretage en søgning på siden Hvidevarepriser.dk som giver et godt overblik.
Hvis du vælger et køleskab der kører på El, og samtidig gerne vil spare penge, gør du klogt i at vælge et køleskab med energimærke A, A+ eller A++. Der kan være mange penge at spare.
Lejrguidens tips til campingkøleskab