Camping tøj

Som fastligger på de danske campingpladser må man lægge ryg til en række fordomme fra den øvrige befolkning. De fleste ikke-campister har nemlig et fasttømret billede af hvordan den typiske fastligger ser ud. Men hvad går disse fordomme om camping tøj så på?
Fastliggerens uniform består først og fremmest af den kendte campinghabbit. Altså et billigt træningssæt fra Bilka i alverdens farver, og hele familien skal helst have det samme på. På fødderne sidder de praktiske træsko, som er fantastiske når man skal gå lange ture i naturen (det er jo det som campinglivet går ud på:-)
Om livet skal man have den rummelige bæltetaske - meget gerne i et kunstigt materiale som skal forestille at være læder. Og hvis fordommene om camping tøj skal fuldendes, ville det jo være passende hvis farmand havde en eller anden sømandshat på, som han har haft de sidste 30 år.

Selvfølgelig er det stereotyper som er beskrevet her, men man skal altså heller ikke glemme at de findes. Jeg siger ikke at man skal være iført sit fineste tøj når man render rundt på campingpladsen, men man behøver jo ikke ligne et midaldrende ægtepar der er i Bilka og handle lørdag formiddag. Man kan sagtens være smart i et par jeans, og så kan det rette tilbehør være med til at sætte prikken over i'et. F.eks. et par smarte øreringe, eller en casual jakke som kan holde dig varm når det danske sommervejr driller.

Hvis du alligevel har besluttet at fortsætte med at iføre dig træningssættet, når du skal campere fremover. Så sørg for at tage langt væk. Tag så langt væk at du ikke risikerer at møde nogen du kender. Du kunne eksempelvis tage til XXXX. Til slut skal det blot nævnes at denne artikel udelukkende skal ses som et humoristisk indslag. Det er bestemt ikke for at såre nogen - tværtimod. Jeg håber den bliver opfattet efter hensigten.
Camping tøj til fastliggere