Camping på Bornholm er ferie med variation

Hvis du tager på camping på Bornholm, er der mulighed for en lang række vidt forskellige oplevelser. Solskinsøen har flere seværdigheder som absolut er et besøg værd. Øen mod øst er eksempelvis særdeles velegnet til cykelferie. Bornholms størrelse samt et veludbygget net af stier og veje, gør det nemt at nå rundt på hele øen som cyklist. På den måde kan du både få frisk luft, motion og se de forskellige seværdigheder.
Hammershus er vel nok den mest kendte seværdighed på Bornholm. Hammershus er en ruin af en gammel middelalderborg som ligger ud til kysten.
Bornholm er desuden kendt for sine rundkirker, som ikke findes andre steder i landet. Af andre seværdigheder kan nævnes Rytterknægten, Ekkodalen, Rokkestenen og Paradisbakkerne. Hvis du skulle blive træt af at kigge på attraktioner, kan du slappe helt af på stranden ved Dueodde. Dette er vel nok en af Danmarks mest populære strande med det fineste sand.

Det finder du ikke på Bornholm

Der er faktisk ikke ret mange ting man ikke finder på Bornholm. Dog er øen ikke specielt velegnet til vintercamping, da langt de fleste seværdigheder og aktiviteter på Bornholm hører sommeren til. Derudover er det nok heller ikke lige stedet man tager hen som ung, hvis man vil feste med vennerne eller veninderne. Hvis det er formålet med din ferie, så sker der nok for lidt på Bornholm. Her kan du i stedet vælge camping i Løkken som er kendt for at tiltrække mange festglade unge om sommeren.
Er du ung og på camping på Bornholm sammen med dine forældre, skal du dog ikke fortvivle. Der er stadig gode muligheder for at møde andre unge på campingpladsen.

Hvis du skal på ferie på Danmarks solskinsø, kan du finde mere information om Bornholm her. Der er bl.a. et godt afsnit om camping på Bornholm, hvor man kan downloade en gratis brochure. Og du kan også finde oplysninger om de enkelte attraktioner på klippeøen.
Alt i alt er der altså rigtig gode muligheder for at få en god ferie med vidt forskellige oplevelser på Bornholm. Rigtig god fornøjelse.
Lejrguiden til camping på Bornholm